dimarts, 12 de desembre del 2023

13.- Dia internacional del voluntariat (DIV).-

 Dilluns dia 11 de desembre de 2023.- 

Ha estat participant activament en el Dia Internacional del Voluntariat (DIV)  organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social FCVS el dia 11 de desembre. 

Salutació i presentació del conseller en Berni.



https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09mRZs1W33QpQ8uKeSECR9fKLMg6Ztip5nDVKgVZXhGbvJyuuVaCn9tAEHp5Zb33vl&id=100064674070521&sfnsn=scwspwa

https://www.tac12.tv/tarragona/arxiu-tarragona/item/31629-reconeixen-la-tasca-dels-voluntaris-tarragonins

×         10.05 h Benvinguda a càrrec de:

o   Josep M. Ferran com a coordinador territorial de la Federació Catalana de Voluntariat social

Benvinguts i Benvolgudes

En primer lloc, donar les gràcies als voluntaris i voluntàries, a les entitats que avui assistiu , al president i directora de la federació catalana de voluntariat, al tresorer de la xarxa de conservació per la natura i a les institucions publiques que sou assistents avui.

El dia 5 de desembre es commemora el Dia Internacional del Voluntariat i, un any més, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat actes als quatre territoris per tal de celebrar, agrair i fer visible el compromís de les 85.000 persones voluntàries que estan implicades en les entitats de la FCVS. Avui ens trobem aquí a Tarragona, davant d’un monument considerat patrimoni de la humanitat, un lloc emblemàtic de la nostra província .  
Esperem que gaudiu molt de l'acte d'avui i gràcies per la vostra tasca i acció voluntària.

 

Josep M . Ferran li passa el torn de paraula  Berni Álvarez, 2n tinent d’alcalde i conseller d’Esports, Educació i Turisme Esportiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

16.- Està en la FCVS em motiva a fer més voluntariat social

  Des de el passat dia 3 de juny de 2023 que vaig ser elegit, ara més d'un any, m'ha motivat conèixer més el voluntariat social, les...